Vacature: medewerker buitenschoolse opvang


Kom werken bij De Linge als medewerker buitenschoolse opvang!

Ben jij bereid om je te ontwikkelen binnen onze groeiende kinderopvang? Ben jij creatief, flexibel, en denk je in kansen en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Misschien ben jij de persoon die wij zoeken.
Over Kinderopvang De Linge: Wij zijn een ondernemende en sterk groeiende organisatie voor kinderopvang, gevestigd in de gemeente Lingewaard. Wij bieden flexibele opvang tussen 7.00 en 19.00 uur die aansluit bij de behoefte van ouders met kinderen van 0-13 jaar. Stichting voorschools en primair onderwijs De Linge heeft zes Integrale Kindcentra (IKC’s) waarin kinderopvang en basisonderwijs samenwerken en waar we met één team en onder één leiding een veilig pedagogisch klimaat realiseren voor alle kinderen. Binnen Kinderopvang De Linge werken wij met een betrokken en ambitieus team.

De vacature: Op dit moment is er met name ruimte voor uitbreiding op onze buitenschoolse opvang en daarom zijn we op zoek naar jou (m/v) om ons team te komen versterken als: Pedagogisch medewerker (aantal uren in overleg te bepalen)

Wat houdt het werk in? Het verzorgen en begeleiden van kinderen in de leeftijd van 4-13 jaar op de buitenschoolse opvang. Daarnaast vervul je een belangrijke rol in de communicatie met ouders. Als medewerker op een Integraal Kindcentrum ben je een teamspeler en sta je open voor verdere ontwikkeling van je deskundigheid. Je bent flexibel inzetbaar.

Wat bieden wij jou? • Goede salariëring en secundaire voorwaarden. • Opleidingen, trainingen en coaching. • De mogelijkheid jouw uren flexibel in te delen, bijvoorbeeld in combinatie met je opleiding. • Een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

Wat vragen we van jou? Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding SPW 3, bij voorkeur SPW4 of HBO, of je bent bezig met deze opleiding. Het bezit van een VVE-certificaat is een pré. Je hebt aantoonbare ervaring of goede stagebeoordelingen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent creatief en oplossingsgericht.

Herken je je in dit profiel? Stuur dan snel je sollicitatiebrief en CV ter attentie van mevrouw J. Rasing naar: kinderopvang@delinge.nl of per post naar: Kinderopvang De Linge, Postbus 42, 6850 AA Huissen

Meer informatie? kinderopvang@delinge.nl – 026 – 317 9933