Intern begeleider Judith Klaassen stelt haarzelf voor:


Als nieuwe intern begeleider wil ik me graag voorstellen. Mijn naam is Judith Klaassen en ik woon in Nijmegen samen met mijn partner Jan en ons zoontje Rens. In mijn vrije tijd lees ik regelmatig een boek en zing ik in een popkoor.

Onlangs ben ik begonnen als intern begeleider op IKC de Vonkenmorgen. Ik neem hier de taken over van Christa Grob. Ik ben al 20 jaar werkzaam in het onderwijs en heb hierbinnen verschillende functies mogen vervullen. Zo ben ik groepsleerkracht geweest, heb ik extra individuele ondersteuning gegeven buiten de klas en ben ik intern begeleider geweest.

In 2008 heb ik mijn studie orthopedagogiek afgerond aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Daarna heb ik naast mijn werk als groepsleerkracht korte opdrachten mogen doen als orthopedagoog bij Scala (Arnhem). Toch bleef het kriebelen en wilde ik niet weg uit het onderwijs. Daarom was ik heel blij toen ik te horen kreeg dat ik na de herfstvakantie mocht gaan starten op de Vonkenmorgen.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, waarvan ik de maandag en de donderdag doorgaans op de Schoolstraat ben en de dinsdag en de vrijdag op de Nijmeegsestraat. Ik hoop u hier te mogen begroeten!