Opstart thuiswerk programma


Inmiddels hebben we als team voor alle kinderen een thuiswerk programma samengesteld voor deze eerste week. Hieronder vindt u de uitleg die op 17 maart ook per mail is verzonden. Houd uw mail in de gaten voor verdere informatie. Op die manier blijft u op de hoogte.

Groep 1-2:  (elke maandag nieuwe suggesties in de mail)

De komende drie weken willen wij het thema de boerderij, lente en Pasen introduceren. We zetten voor jullie een aantal suggesties op een rijtje, zodat de kinderen thuis aan de slag kunnen met dit thema. Iedere maandag zullen er in de mail nieuwe suggesties aangereikt worden.

Groep 3 t/m 8  (elke vrijdag een nieuw weekoverzicht in de mail)

De methodes hebben bijna alles toegankelijk gemaakt voor thuisgebruik. Let op: inloggen via Prowise GO kan op bepaalde tijdstippen lastig zijn in verband met overbelasting van de systemen. Wij kunnen deze problemen helaas niet verhelpen. Mocht het inloggen niet lukken, dan zijn er andere opdrachten te vinden in de weekplanning. Het programma bevat herhalings- en verrijkingsstof. Wanneer de kinderen weer op school komen, zetten wij ons programma voort. De komende 3 weken is het hoofddoel vooral het onderhouden en verrijken van de stof die de leerlingen reeds aangeboden hebben gekregen. Dit om eventuele terugval zoveel mogelijk te voorkomen. Elke vrijdag wordt er per mail een weekoverzicht verzonden met daarin opdrachten die ze thuis kunnen doen. Het programma is vooral gebaseerd op de basale vakken (lezen, rekenen, taal en spelling). Het advies is om het programma per dag af te werken.

Voor vragen op digitaal gebied kunt u contact opnemen met Rianne Reulink (r.reulink@delinge.nl) en Lisanne de Haan (l.dehaan@delinge.nl).