Even voorstellen: nieuwe collega kinderopvang


Beste ouders & verzorgers,

Via deze weg wil ik mijzelf graag even aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Petra Wolters- van Beusichem, Ik ben 37 jaar en woon in Elst. Ik ben getrouwd met Marco en samen hebben we 3 kinderen dochter Nicci (12 jaar) een dochter Dewy (10 jaar) en een zoontje Jaro (6 jaar).

Mijn hobby’s zijn wandelen, lezen, knutselen en leuke dingen ondernemen met mijn gezin en vriendinnen.

Vanaf 1 mei ben ik komen werken bij kinderopvang De Linge, bij IKC de Vonkenmorgen en bij psz Dikkie Dik in Huissen, nadat ik 18 jaar met veel plezier bij een kinderdagverblijf in Elst hebt gewerkt. Nu is de tijd gekomen voor een nieuwe uitdaging.

Iedere dag is weer anders, en dat maakt het werken met kinderen zo leuk. Samen met de kinderen kletsen, spelen, knutselen, troosten, knuffelen en natuurlijk het verzorgen van de kinderen doe ik met veel plezier. Ook oudercontacten vind ik daarbij enorm belangrijk, daarom sta ik altijd open voor een gesprek met ouders.

Als er nog vragen zijn spreek mij gerust aan.

Groetjes Petra