Archief: Nieuws


Informatieavond 21 maart en open dag 22 maart 2019


Bent u of kent u iemand die graag zou willen kennismaken met ons IKC. Kom dan naar onze informatieavond en/of open dag op 21 & 22 maart aanstaande. Of deel dit bericht met mensen die misschien geïnteresseerd zijn. Wij laten u graag zien wat wij op ons IKC te bieden hebben. Advertentie informatieavond en open […]

Lees verder

Route carnavalsoptocht


Aanstaande vrijdag is het zover… dan vieren we carnaval op ons IKC. Om 11.00 uur lopen groot en klein samen in de optocht. Het Prinsenpaar van Gendt en ook de jeugdprins en zijn hofdames maken deel uit van de optocht. Zien we jullie ook langs de route?      

Lees verder

In de Gelderlander!


Afgelopen maandag was de startbijeenkomst van Gendt Vooruit. De kinderen van groep 5 en groep 8 hebben hun steentje bijgedragen. Een grote visvijver, een kinderboerderij en vele andere ideeën zijn op creatieve wijze door middel van groepswerk ingebracht. Mooi om de (kinder)wensen voor Gendt terug te zien bij De Gelderlander!  

Lees verder

Gekke-brillen-dag maakt sfeer!


In aanloop naar het grote carnavalsfeest volgende week vrijdag zijn we vandaag gestart met Gekke-brillen-dag…. De meest hilarische creaties kwamen voorbij! En ja hoor… zo’n gekke bril zit het leren echt niet in de weg. Op onze Facebookpagina staan meerdere foto’s hiervan.

Lees verder

Kleedjesmarkt carnaval


In de flyer leest u alle info over de kleedjesmarkt. Kom gezellig carnavalskleding kopen en verkopen!

Lees verder