Weer naar school, ijspret, digitale optocht & digitale polonaise carnaval


Om de digitale optocht van de kinderen en de digitale polonaise van ons IKC-team te zien verwijzen wij naar Facebook en Instagram. 

De afgelopen week was een week waarin we gelukkig weer konden opstarten na de lockdown-periode. De kinderen weer fijn allemaal terug in hun eigen groep. Met aanpassingen waar de kinderen ook weer snel aan waren gewend hebben we de draad weer opgepakt. Een bijzonder extraatje voor de kinderen deze week was wel de sneeuwval aan het begin van de week. We hebben in de pauzes, tijdens extra buitenspeelmomenten en tijdens de bezoekjes aan de dijk of de ijsbaan heerlijk met de klassen genoten van het extreme weer. Spelen, lol maken, buiten zijn en dat samen met je klas.

De week eindigde met carnaval op school. Omdat ook carnaval nu anders dan anders werd gevierd kwamen er wat creatieve ideetjes voorbij. De kinderen mochten allemaal tijdens de thuiswerkperiode een tekening, miniatuurcarnavalswagen of zelfportret insturen. En dat is gedaan… We hebben ongeveer 200 inzendingen ontvangen. Super natuurlijk! Om dit vast te leggen heeft een videograaf dit in een filmpje verwerkt. Alle inzendingen zijn hierin terug te zien!

Het IKC-team heeft een digitale polonaise gemaakt. Ook deze is terug te zien op onze Facebook & Instagram pagina.

Na deze week van opstarten, ijspret en feest nu een week vakantie. Een gek moment, maar na de vakantie pakken we gelukkig de draad weer op. Geniet van het winterweer en tot volgende week allemaal!