Met Gezond Onderweg (GO!) werken aan een gezonde leefstijl


GO! is er voor kinderen en jongeren met (ernstig) overgewicht. Bij GO! begeleiden we kinderen, jongeren en hun ouders naar een gezonde en actieve leefstijl. Wij helpen graag, zodat gezond eten, genoeg bewegen en ontspannen de normaalste zaak van de wereld worden. GO! helpt om stap voor stap te ontdekken wat er nodig is voor een gezonder leven en je zult merken dat je je daar fijn bij voelt. Ga je mee Gezond Onderweg?

Wil je je lekkerder in je vel voelen?
Wil je gezonder leven?
Is je gewicht een probleem?

Meld je dan aan bij GO! en we gaan samen Gezond Onderweg!

GO! werkt met een kindergezondheidscoach, die (u en) uw kind 2 jaar lang begeleidt naar een gezonde leefstijl. De kindergezondheidscoach zet uw kind in zijn of haar eigen kracht en leert gezonde keuzes te maken, een heel leven lang. GO! werkt samen met partners in de wijk, van sportvereniging, sport- & cultuurcoaches, tot fysiotherapeut en huisarts.

Denk je dat GO! jou of je kind kan helpen neem dan contact op met één van de kindergezondheidscoaches.

Woon je in Bemmel, Haalderen, Gendt of Doornenburg neem dan contact op met:

Joyce Degen / joycedegen@go-nl.nl / 06 – 48 78 30 68

Woon je in Huissen of Angeren neem dan contact op met:

Joke Wieleman / joke@go-nl.nl / 06 – 44 21 08 47

*Najaar 2019 start GO! Huissen-Angeren met een GO! sport/beweeggroep. Dit is een opstaptraining naar de sportvereniging. Kinderen die aan GO! mee doen, kunnen hier aan deelnemen om zo naast de coaching ook plezier in bewegen (terug) te krijgen.

Het programma is bedoeld voor kinderen en jongeren van 0 tot en met 18 jaar 

Deelnemen aan GO! vraagt betrokkenheid en inzet van het hele gezin. De kosten worden betaald door de gemeente Lingewaard en zorgverzekeraar Menzis.