Mogen wij aan u voorstellen:


Binnenkort twee nieuwe gezichten op onze kinderopvang. Marscha en Nena stellen zich hieronder aan u voor.

 Hoewel ik voor velen geen onbekend gezicht zal zijn, wil ik me graag even voorstellen. Ik ben Marscha van Workum, 44 jaar, moeder van Anouk(16) en Tim(12). Ik woon in Gendt. Ik sport en lees graag en vind veel verschillende dingen leuk. Op dit moment ben ik 12 jaar gastouder. Daarvoor heb ik 7 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt en 6 jaar in de kraamzorg.  Vanaf  1 mei a.s. sluit ik me gezellig aan bij het team in de kinderopvang van het  IKC de Vonkenmorgen. Ik heb er ontzettend veel zin in en hoop aanvulling te kunnen  zijn om zorg te dragen voor en helpen bij de ontwikkeling van jullie kind/kinderen.  Ik vind het leuk om na 12 jaar zelfstandig te hebben gewerkt weer met collega’s samen te werken. Als jullie vragen hebben stel ze gerust. Tot 1 mei! Lieve groetjes Marscha

 

 Mijn naam is Nena Kerkman, ik ben 28 jaar en woon samen in Haalderen. Vanaf 1 april kom ik het team van de Vonkenmorgen versterken en ik kijk hier erg naar uit! Na een aantal jaren als leerkracht in het basisonderwijs te hebben gewerkt (voornamelijk in de onderbouw), heb ik een bewuste overstap naar de kinderopvang gemaakt omdat ik heel erg geniet van de manier waarop jonge kinderen leren. Ik haal veel voldoening uit het samen ontdekken en onderzoeken. Ook ben ik bevoegd kinderyogadocent. Dit zou ik ook graag in de praktijk brengen. Op zoek naar een fijnere werkomgeving kwam ik uit bij de Linge. Wat ik het allerbelangrijkste vind in het werken met jonge kinderen is een basis neerzetten waarin de kinderen zich veilig voelen, zelfvertrouwen krijgen en zich daardoor vrij voelen om de wereld om hen heen te ontdekken. Mocht u meer van mij willen weten of vragen hebben, dan hoor ik dit graag. Lieve groet, Nena