Nieuwe medewerkers, zij stellen zich graag voor….


Misschien heb je mij al gezien, maar toch stel ik me nog even voor… Mijn naam is Bas Bombach, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Doornenburg. Ik heb de opleiding sport en bewegen afgerond en ik ben nu werkzaam bij de BSO.

Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken en samen te sporten. Sport vind ik leuk, en ook erg belangrijk. Ik wil samen sporten stimuleren en daarmee het sporten op de BSO naar een hoger niveau tillen. Ik werk op verschillende locaties. Ook op de Vonkenmorgen. Als je vragen hebt kun je altijd even binnenlopen :-), Groetjes Bas

========================================================================================================================================

Hallo!

Ik ben Sabine Wiltink en ik woon samen met mijn vriend in Gendt. Voor diegene die mij nog niet kennen stel ik me nog even kort voor:

Sinds 1 september 2020 kunnen jullie mij tegenkomen op de Ieniemieniebende van IKC De Vonkenmorgen. Na 15 jaar elders gewerkt te hebben in de kinderopvang (voornamelijk met 0-2 jarigen) was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Het helpen opstarten van de nieuwe locatie op IKC Donatushof in Bemmel was 3 jaar geleden een hele mooie kans. En nu ga ik de volgende uitdaging aan als meewerkend coördinator op IKC De Vonkenmorgen. En hoe leuk is het dat ik mijn basisschooltijd op De Vonkenmorgen (toen nog Mariaschool) heb doorgebracht.

Naast het werken in de kinderopvang ben ik lifestyle fotograaf. Verder houd ik mij bezig met sporten (fitness), ga ik graag uit eten of naar de bios en vind ik het heerlijk om thuis een film of serie te kijken. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust! Tot snel! Groetjes Sabine

========================================================================================================================================

Mijn naam is Rianne Tolhuisen-Busser, 35 jaar, getrouwd met Dennis en woonachtig in Huissen. Moeder van Tess (5), Sem (1) en bonus moeder van Lotte (8) & Julian (10). Inmiddels ben ik ruim 15 jaar werkzaam in de kinderopvang en heb ervaring met alle leeftijden. Ik vind het heel bijzonder hoe we elke dag weer voor uw kostbaarste bezit mogen zorgen. Het is fijn om een belangrijke bijdrage te mogen leveren aan hun ontwikkeling. Muziek en sensomotorisch spel zijn mijn grote favorieten. Maar ik beleef ook  veel plezier aan het bedenken en uitvoeren van uitdagende activiteiten voor de kinderen op de andere ontwikkelingsgebieden. Voor elk kind een fijne dag en bijdrage leveren aan de ontwikkeling op ieder zijn/haar eigen niveau! Dat is waar ik voor sta.

Graag leer ik u persoonlijk beter kennen. Zijn er vragen? Stel ze gerust! Met vriendelijke groet, Rianne Tolhuisen-Busser

========================================================================================================================================

Mijn naam is Sandra Pruijn, ik ben 26 jaar en woon in Doornenburg. Zes jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de Pabo, waarna ik enkele jaren in het onderwijs heb gewerkt. Vorig jaar begon ik te merken dat leerkracht zijn niet zo goed bij me paste als ik dacht, dus besloot ik over te stappen naar de kinderopvang. Ik werk nu bij de Ieniemieniebende en de BSO en voel me helemaal op mijn plek hier. Naast mijn werk als pedagogisch medewerkster ben ik actief als voetballer bij GVA en bestuurslid van Stichting Kinderdorp Doornenburg.

========================================================================================================================================

Hoi allemaal,

 

Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Michelle Hendriks, 24 jaar oud en woon in Gendt.  Ik heb al eerder een tijd op IKC de Vonkenmorgen gewerkt, dus de meeste mensen zullen mij wel kennen. Tijdens mijn opleiding tot kraamverzorgende ben ik erachter gekomen dat mijn hart toch echt hier bij de kinderen ligt 😊, vandaar dat ik weer terug ben. Ik ben hartstikke blij dat ik weer hier aan de slag kan. Als jullie nog vragen hebben, mag je ze altijd aan mij stellen. Liefs Michelle

========================================================================================================================================

Graag wil ik op deze manier alvast kennis met u maken. Mijn naam is Anne Roos Engbersen. Ik ben 22 jaar oud en woonachtig in Nijmegen. In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn hondjes, houd ik van lekker eten en spreek ik graag af met vriendinnen. Vanaf dit schooljaar zal ik op woensdag, donderdag en vrijdag de nieuwe juf in groep 5A zijn.

Ik heb heel erg veel zin om op de Vonkenmorgen aan de slag te gaan en er een mooie tijd van te maken. Mochten er nog vragen zijn, kom dan gerust even langs! Groetjes Anne Roos